PROFI iubeste sanatatea

PROFI iubeste sanatatea

Demarat în parteneriat cu reteaua de magazine PROFI Romania in martie 2016, programul PROFI IUBESTE SANATATEA a dobândit o dimensiune națională, influențând în bine atât sănătatea angajaților PROFI ROmania, cât și pe cea a multora dintre oamenii care trăiesc în prejma magazinelor PROFI.     

 

“Fumatul este unul dintre factorii de risc major care favorizează apariția bolilor de inimă, inclusiv a infarctului miocardic şi a atacului cerebral, iar fumătorii sunt de două ori mai susceptibili la a suferi un infarct miocardic decât nefumătorii,” a declarat Prof.Dr. Dan Gaiță, Președintele Fundației Cardioprevent. De aceea apreciem în mod deosebit faptul că o rețea de talia PROFI înțelege importanța prevenției și pornește la implementarea unui astfel de program”.

 

Prin acest parteneriat, campania noastra a dobândit o dimensiune medicală valoroasă pentru promovarea la nivel national a unui stil de viață sănătos precum și pentru combaterea sedentarismului și a fumatului. Pe langa informarea publicului, Campania a facilitat unora dintre angajați să obțină nu doar informații și sfaturi dar și medicamente care să îi ajute să se lase mai ușor de fumat și să adopte un mod de viață sănătos.

CELE MAI NOI
INFORMATII MEDICALE
TELEFON PROGRAMARI
0256-225 252, 0731-038 080
CALEA DOROBANTILOR NR. 3
TIMISOARA
© COPYRIGHT 2019
FUNDATIA CARDIO PREVENT
WEB DESIGN BY ROYALTY