CARAVANA SOMNULUI

CARAVANA SOMNULUI

Proiectul campaniei CARAVANA SOMNULUI pentru awareness si informare publica in domeniul somnului si a patologiei somnului a pornit odata cu Ziua Mondiala a Somnului din data de 18 martie 2016 sub sloganul „Un somn bun este un vis realizabil”. Peste 1 milion de romani sufera de tulburari ale somnului, dintre care doar aproximativ 5000 sunt diagnosticati. Precum si sloganul Zilei Mondiale a Somnului, campania si-a propus sa atraga atentia asupra tulburarilor de somn, cu mesajul ca acestea pot fi ameliorate, dar identificarea acestora trebuie sa primeze.

 

Scopul campaniei a fost de a creste gradul de cunoastere a populatiei in privinta somnului si a patologiilor somnului care le pot afecta viata, cum ar fi sindromul de apnee in somn, precum si de informare cu privire la posibilitatile de tratament existente.

 

Pornind de la aceste obiective generale, obiectivele de comunicare ale campaniei au fost  urmatoarele:
·       Cresterea gradului de cunoastere atat in randul populatiei generale cat si a medicilor locali, a tipurilor de patologii care afecteaza somnul, a incidentei crescute si a modului in care ele au impact asupra starii de sanatate.
·       Realizarea de cursuri in patologia somnului adresate medicilor de familie, de medicina muncii, etc cu scopul de a sensibiliza cadrele ·medicale in depistarea precoce a diverselor patologii ale somnului.
·      Mobilizarea presei locale si publicului tinta prin realizarea unei conferinte de presa si „Ziua Portilor Deschise” in cadrul laboratoarelor de somnologie

CELE MAI NOI
INFORMATII MEDICALE
TELEFON PROGRAMARI
0256-225 252, 0731-038 080
CALEA DOROBANTILOR NR. 3
TIMISOARA
© COPYRIGHT 2019
FUNDATIA CARDIO PREVENT
WEB DESIGN BY ROYALTY